W.A. Pattillo Middle School

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

Regular Day Schedule All classes are 60 minutes with a two 40 minute session for tutorial or club meetings during Power A & B. All students are enrolled in four core classes (English, Math, Science, Social Studies) with one elective each 9 week quarter.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 8:30 AM 9:00 AM 30 min
Block 1 9:03 AM 10:03 AM 60 min
Block 2 10:06 AM 11:06 AM 60 min
Viking A 11:09 AM 11:49 AM 40 min
Viking B 11:52 AM 12:32 PM 40 min
Block 3 12:35 PM 1:35 PM 60 min
Block 4 1:38 PM 2:38 PM 60 min
Block 5 2:41 PM 3:45 PM 64 min